Over mij

Mijn naam is Kayleigh, vanaf mijn 5e jaar rijd ik paard. Dat is inmiddels al ruim 20 jaar. In 2019 heb ik de Opleiding Basissport Manege Instructeur Orun niveau 3 met succes afgerond bij de KNHS. Tijdens mijn opleiding heb ik les gegeven op een manege; aan alle manege klanten privé of in een groep. Daarnaast gaf ik de manege paarden extra aandacht op stal, ondersteunde ik de dierenarts en hoefsmid, zorgde ik ervoor dat de paarden tijd en ruimte kregen om hun energie kwijt te raken. Door de paarden zelf te rijden, corrigeerde ik hen zodat ruiters weer onbezorgd met dit paard aan het werk gingen. Of wanneer er een nieuw paard gekocht werd, bereidde ik het paard voor zodat het veilig de manege les in kon.

Verder heb ik voor eigenaren hun paard gereden, gelongeerd, het loswerken verzorgd en paarden na een blessure weer opgebouwd. In deze jaren ben ik als dressuur ruiter Z geclassificeerd. In mijn lessen staat veiligheid voorop voor zowel ruiter, paard en instructie. Mijn focus ligt op afwisseling, ontspanning, plezier voor ruiter en paard. Denk aan dingen als een les met extra uitdaging, een spelletje, een zit les, een begeleide bos rit, een lolletje, balansoefeningen, zonder zadel rijden.

Tot slot let ik op dat de natuurlijke beweging van het paard verbeterd wordt. Wat mij betreft stellen we een doel om naar toe te werken, het is natuurlijk voor beide leuk om vooruitgang op te merken.
 

Prive paardrijlessen

Wat mij onderscheidt van andere rijscholen, is dat ik me richt op privélessen. Dit betekent dat ik me volledig kan richten op jouw persoonlijke doelen en behoeften als ruiter. Of je nu wilt werken aan je techniek, vertrouwen wilt opbouwen met je paard, of gewoon plezier wilt hebben tijdens het rijden, ik pas me aan jou aan en bied de nodige ondersteuning en begeleiding.