Prijzen

Bij Amare Equus streven we ernaar om hoogwaardige diensten aan te bieden tegen eerlijke en transparante prijzen. We geloven in het belang van duidelijkheid, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Op onze pagina met prijzen vind je een overzicht van onze verschillende lesmogelijkheden, trainingssessies en andere diensten. Of je nu kiest voor privélessen, groepslessen of specifieke trainingssessies, we hebben opties die passen bij jouw behoeften en doelen.

We streven ernaar om onze tarieven zo toegankelijk mogelijk te houden, zonder in te leveren op kwaliteit en expertise. Je zult merken dat onze prijzen eerlijk en competitief zijn in de markt, terwijl we nog steeds de hoogste standaard van instructie en begeleiding bieden.

Neem een kijkje op onze prijspagina en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je meer informatie wilt ontvangen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Amare Equus!


Dienst
Prijs
Groepsles (2-4 personen) € 45,-
Groepsles (5 + personen) € 37,50
Privéles € 60,-
Eigen paard laten rijden € 40,-
Wedstrijd rijden Op aanvraag
Extra beweging (eigen) paard Vanaf € 40,-
Eigen inbreng Op aanvraag

Prijslijst


Horse video

Contact

Na jaren ervaring met verschillende mensen en paarden, ben ik tot de conclusie gekomen dat een kennismaking een belangrijke factor is om op een langere samenwerking aan te gaan.

Graag plan ik een eerste les in, om elkaar wat beter te leren kennen. Jouw wensen te bespreken en de eventuele zaken door te nemen waar je tegenaan loopt met je paard of op je bedrijf. Waarna we gezamenlijk overleggen wat de verdere mogelijkheden zijn.